Hoe gaat het consult

Remco Goudswaard - acupunctuur

In verband met de preventie van COVID-19 zijn er binnen de praktijk een aantal voorzorgmaatregel genomen, klik hier voor een overzicht van wat dit voor U en mij inhoud.


Hoe gaat het consult?


Tijdens de eerste afspraak gaan we aan de hand van uw klachten op zoek naar waar het probleem zit, dit doe ik door middel van allerlei vragen, variërend van hoe uw spijsvertering is tot uw slaappatroon, van uw stoelgang tot uw emoties. Door de vragen die ik stel vorm ik een beeld van hoe uw klachtpatroon gevormd is, waar de oorzaak ligt, wat hoofd- en bijzaken zijn. Naast een vraaggesprek waarbinnen ik u ook duidelijkheid geef over hoe de klachten die er spelen verklaard kunnen worden door middel van de theorie van de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG) kijk ik ook naar uw tong en voel ik uw pols. Deze geven informatie over het totale systeem van lichaam en geest. Als u heeft kunnen vertellen wat er bij u aan de hand is en ik voldoende informatie verzameld heb, stel ik een diagnose en maak een behandelplan. Dit plan bespreek ik met u en vervolgens volgt het eerste consult. Deze eerste afspraak duurt tussen een uur tot anderhalf uur.

Tijdens de vervolgafspraken bekijken we de resultaten van de eerdere consulten en gaan we verder met het behandelplan. Deze duren steeds tussen de 45 minuten tot een uur.

Zhong registratienummer 2016068                       AGB Code zorgverlener 90102743                      AGB Code praktijk 90062162

SiteLock

Praktijk adres;

 

Remco Goudswaard - Acupunctuur

 

Bijsterveldenlaan 5

5045 ZZ Tilburg (EMMA, Reeshof)

 

Vincent van Goghstraat 259

5671DT Nuenen (Fysiotherapie Nuenen)

 

acupunctuur@remcogoudswaard.nl

 

Tel: 06 41370232